Organisatie SuperHero KidsRun 2024

Organisatie SuperHero KidsRun

Voor het vijfde jaar op rij staat er weer een hele mooie kernorganisatie klaar om de SuperHero KidsRun te organiseren. Naast het kernteam bestaande uit de onderstaande teamleden van CityShapers, wordt de organisatie ondersteund en geholpen door vele mooie organisaties uit Haarlem. Samen maken wij de SuperHero KidsRun.

 

 

Op de partner pagina zie je alle partners die een bijdragen leveren aan de SuperHero KidsRun.

 

 

Ons team zet zich in om een toegankelijk en inclusief evenement te organiseren waar álle kinderen zich op hun plek voelen. Dit doen we met de overtuiging dat ieder kind waardevol is en recht heeft op aandacht en momenten van plezier. Wij kijken uit naar een hele leuke dag!

CityShapers

CityShapers is een vrijwilligersnetwerk dat als doel heeft om jongeren en jongvolwassenen in de stad Haarlem en de regio Kennemerland te inspireren en te ondersteunen om zich in te zetten voor anderen.

Wij geloven in een samenleving waarin mensen naar de ander omzien en er voor elkaar zijn. Het team van CityShapers zoekt actief jongeren op om hen te verbinden aan mensen in een kwetsbare situatie en coördineert het samenspel tussen de hulpvrager en vrijwilliger.

CityShapers is een netwerk van jongeren dat zich op allerlei manieren inzet om kwetsbare mensen in de stad te helpen of een hart onder de riem te steken. Samen vormen wij de stad!