Organisatie SuperHero KidsRun 2022

Organisatie en het SuperHero Team

Op deze pagina stelt het projectteam zich aan jou voor! Ons team bestaat uit gedreven vrijwilligers van CityShapers, die ondersteund door het team van CityShapers dit project dragen. Meer weten over CityShapers en haar andere projecten? Kijk op www.cityshapers.nl 

 

Ons team zet zich in om een toegankelijk en inclusief evenement te organiseren waar álle kinderen zich op hun plek voelen. Dit doen we met de overtuiging dat ieder kind waardevol is en recht heeft op aandacht en momenten van plezier. Wij kijken uit naar een hele leuke dag!

CityShapers

CityShapers is een vrijwilligersnetwerk dat als doel heeft om jongeren en jongvolwassenen in de stad Haarlem en de regio Kennemerland te inspireren en te ondersteunen om zich in te zetten voor anderen.

Wij geloven in een samenleving waarin mensen naar de ander omzien en er voor elkaar zijn. Het team van CityShapers zoekt actief jongeren op om hen te verbinden aan mensen in een kwetsbare situatie en coördineert het samenspel tussen de hulpvrager en vrijwilliger.

CityShapers is een netwerk van jongeren dat zich op allerlei manieren inzet om kwetsbare mensen in de stad te helpen of een hart onder de riem te steken. Samen vormen wij de stad!

Het CityShapers Team

Jurrin

Jurrin

Mijn naam is Jurrin Reckers. Eind 2019 ben ik bij CityShapers gestart om jongeren in de regio te inspireren én te helpen hun kwaliteiten in te zetten voor anderen. Daar zijn allerlei mooie projecten uitgekomen in de loop der tijd. Dit jaar helpen wij een team van vrijwilligers om de SuperHero KidsRun te organiseren, één van de grootste projecten tot nu toe. Ik vind het fantastisch om te zien hoe een enthousiast team iets moois neerzet voor een grote groep kwetsbare kinderen. Het wordt ongetwijfeld weer een succes dit jaar!

Lieke

Lieke

Mijn naam is Lieke Baardse. Ik ben 18 jaar en ik zit in mijn eerste jaar van de opleiding Pedagogiek. Sinds 2020 ben ik vrijwilliger bij CityShapers Haarlem en daar heb ik mogen helpen bij verschillende projecten. In september 2020 mocht ik als groepsbegeleider meedoen aan de SuperHero KidsRun, dat vond ik erg leuk! Dit jaar mag ik onderdeel zijn van de organisatie, super gaaf! Ik heb zin om samen met dit enthousiaste team dit evenement te organiseren, maar ik kijk vooral uit naar de dag zelf!

Saar

Saar

Mijn naam is Saar Michielsen, ik woon nu een jaar in Haarlem en ik vind het super leuk om met CityShapers dit prachtige evenement te organiseren. Vrijwilligerswerk doen is voor mij dé manier om mensen in de buurt beter te leren kennen en verschillende buurten in Haarlem te ontdekken. Ik heb vroeger in de leerlingenraad en evenementen-commissie gezeten en ik vind het super gaaf om toffe evenementen neer te zetten. De SuperHero KidsRun maakt het mogelijk voor kinderen om gratis aan een sportevenement mee te doen en ik vind het zo leuk om hier onderdeel van te zijn.

Mark

Mark

Mijn naam is Mark Tamminga. Sinds juni 2020 ben ik werkzaam bij CityShapers als projectcoördinator en vanuit die rol heb ik de SuperHero KidsRun vorig jaar leren kennen. Gelijk werd ik super enthousiast, juist omdat iedereen daar welkom is. De reden dat ik ben begonnen bij CityShapers was ook omdat ik voor iedereen Haarlem een stukje mooier wil maken. Als iedereen daaraan bijdraagt zijn we allemaal een superheld.

Danielle

Danielle

Mijn naam is Danielle Schol en sinds februari ben ik werkzaam als projectcoördinator MDT bij CityShapers. De SuperHero KidsRun is een inclusief en verbindend evenement, waarbij de focus ligt op het verzorgen van een prachtige dag voor kinderen uit sociaal zwakkere wijken. Het evenement wordt gedragen door een groep fantastische vrijwilligers, waar wij als CityShapers ondersteuning bij geven. Een evenement als dit geeft mij ontzettend veel energie en de enthousiasme van de vrijwilligers en deelnemers laten mij weer beseffen hoe mooi het is je in te zetten voor de ander. Ik kijk er naar uit wat we dit jaar met zijn allen neer gaan zetten in september!

Marit

Marit

Mijn naam is Marit Jonker, ben 18 jaar. En eerste jaars studente van de opleiding Facility Management. Vorig jaar heb ik geholpen bij de superherokidsrun als begeleider van de groepjes, ik vond dit een hele leuke en mooie ervaring. Toen ik dit jaar de vraag kreeg om te helpen bij het organiseren van de superherokidsrun twijfelde ik geen seconde en wilde ik meteen helpen. Naast dat ik heb geholpen bij de Superherokidsrun doe ik sinds 2020 ook vrijwilligerswerk bij CityShapers Haarlem. Daar heb ik het afgelopen jaar bij evenementen zoals de pannakooi mogen helpen. Ik heb er in ieder geval al heel veel zin in! Zie ik jullie daar?