Archief

2019 – 2023

SuperHero KidsRun 2023

Op zaterdag 16 en zondag 17 september vond de SuperHero KidsRun plaats in Haarlem. Twee dagen lang konden meer dan 200 kinderen genieten in de wereld van de superhelden. Het was een gratis evenement voor kinderen tussen 4 en 12 jaar.

Foto's

Klik op deze link om alle foto’s van 2023 te bekijken. 
De foto’s zijn gemaakt door Pim Cauwels en Rob Havermans. 

Aftermovie 2023

Schalkwijk aan Zee 2023

SuperHero KidsRun 2022

Klik op de foto om naar het fotoalbum te gaan

Tamar Aydin
CityShapers
Pim Cauwels

Aftermovie 2022

Poster 2022

Deze editie is mogelijk gemaakt door:

T.W.O.- Dance, Hattrick Haarlem, AV Haarlem, Palanka Negra, UNICEF, Munki Motion, Stichting Present, Kinderopvang OpStoom, Spaarnelanden nv, Chocolaterie Pierre, Gemeente Haarlem, Stichting Zonnige Jeugd, Buurtgezinnen, Stichting STAD, SRO, Stichting Jeugdfonds Sport en Cultuur, Heroes Initiative & Stichting CityShapers Haarlem

2022 - 4 september: Schalkwijk aan Zee

Op zondag 4 september mochten wij aanwezig zijn bij het gratis festival Schalkwijk aan Zee. Tijdens dit festival konden de kinderen bij ons mega twister spelen, tekenen, knutselen, een tattoo krijgen en echte superhelden ontmoeten. Hoe leuk is dat?!

2022 - 9 mei: SuperHero KidsRun Schoolevent

Op maandag 9 mei vond de allereerste SuperHero KidsRun Schoolevent plaats bij basisschool Heliomare in Heemskerk. Tijdens dit event konden meer dan 300 leerlingen kunnen genieten van de superheldenrun. 

2021 - 18 & 19 september

Op zaterdag 18 en zondag 19 september vond de SuperHero KidsRun plaats in Haarlem. Twee dagen lang konden meer dan 300 kinderen genieten in de wereld van de superhelden. Het was een gratis evenement voor kinderen tussen 4 en 12 jaar.

Aftermovie SuperHero KidsRun 2021

Deze editie is medemogelijk gemaakt door:

Av Haarlem, UNICEF, T.W.O.-Dance, Triple TreaT, Hattrick, Stichting Present, Stichting Zonnige Jeugd, Spaarne Landen, Buurtgezinnen, Stichting STAD, Fotograaf Tamar Aydin, Gemeente Haarlem & Stichting CityShapers

2020 - 12 & 13 september

Op zaterdag 12 en zondag 13 september vond de tweede editie van de SuperHero KidsRun plaats bij AV Haarlem. Klik hier voor meer informatie over deze editie en de website van STAD.


Deze foto’s zijn gemaakt door fotograaf Tamar Aydin. 

Aftermovie SuperHero KidsRun 2020

Medemogelijk gemaakt door:

Gemeente Haarlem, Spaarnelanden, OpStoom, Rabobank, UNICEF, De Zonnige Jeugd, J. C. Ruigrok Stichting
AV Haarlem, Triple ThreaT, Hattrick, T.W.O.- Dance, CityShapers 
& Stichting STAD

Superheldendag - 5 mei

Op 5 mei 2020 vond de Superheldendag plaats in heel Nederland. Sinds Februari 2020 is de wereld in ban van het Coronavirus. Stichting STAD heeft bevrijdingsdag omgetoverd tot superheldendag!

Zij riepen alle ouders en kinderen op om op 5 mei hun verkleedkleren uit de kast te trekken en door het leven te gaan als echte superhelden. Op deze manier vroegen ze aandacht voor de helden van vroeger en die van nu. “Door allemaal op 5 mei als superheld door het leven te gaan, eren we de helden van vroeger en supporten we de helden van nu”.

 

 

Deze dag begon met een warming-up door dansschool T.W.O.- Dance. Daarna werd het tijd om als helden op “superheldenpad” te gaan. Er is door de organisatie een superhelden afstreepkaart gemaakt waar onder andere een aantal acties opstonden. Een voorbeeld van een actie was een superzwaai of superselfie.  

 

 

Gedurende de dag konden de deelnemers foto’s en video’s delen op sociale media met de hashtag #Superheldendag. 

Kijk op de website van STAD voor meer informatie!

2019 - 15 september

Op zondag 15 september vond de allereerste SuperHero KidsRun plaats in het Reinaldapark in Haarlem. Kinderen uit heel Haarlem konden zich hier gratis voor aanmelden. Klik hier voor de website van STAD en meer informatie over deze editie. 

 

 

Deze foto’s zijn gemaakt door Alesander Tamar Aydin

Aftermovie 2019