Partners en Sponsoren

"Samen vormen wij de superhero kidsrun"

Hebben jullie leuke ideeën of willen jullie bijdragen aan de SuperHero KidsRun?

Partners en sponsoren

Op deze pagina zie je alle partners en sponsoren die een bijdragen leveren aan de SuperHero KidsRun.


De hele organisatie zet zich in om een toegankelijk en inclusief evenement te organiseren waar álle kinderen zich op hun plek voelen. Dit doen we met de overtuiging dat ieder kind waardevol is en recht heeft op aandacht en momenten van plezier. Wij kijken uit naar een hele leuke dag!

AV Haarlem is een atletiekvereniging met een goede sfeer, gezellige trainingsgroepen en goede trainers. Ze richten zich vooral op baanatletiek.

 Zowel kinderen, tieners, volwassenen als ‘jonge ouderen’ zijn van harte welkom om te komen trainen.

 

Dit jaar mag de SuperHero KidsRun voor de derde keer plaatsvinden op de atletiekbaan bij AV Haarlem.

 

 

 

T.W.O.-Dance is een leuke en gezellige dansschool gevestigd in basisschool De Molenwiek, Haarlem. Er worden verschillende lessen aangeboden. Van reguliere danslessen tot wedstrijdtraining.

 

 

De dansers van T.W.O.- Dance verzorgen de warming up. 

 

 

 

Voor de derde keer is UNICEF aanwezig bij de SuperHero KidsRun. UNICEF is een kinderfons die zich inzet voor rechten van kinderen. 

 
Heroes Initiative – Sinds de eerste editie van de SuperHero KidsRun is elk jaar de groep cosplayers van ‘Heroes Initiative’ van de partij. Echte superhelden die de kinderen aanmoedigen en de dag een onvergetelijke ervaring voor alle kinderen proberen te maken. Daarbij vatten zij “superhelden” op in de breedste zin van het woord: denk bijvoorbeeld aan Spider-Man en The Flash, maar ook aan je favoriete prinsessen! 

Zij geloven dat mensen best bereid zijn om zich in te zetten voor de ander en de samenleving. De kloof tussen die bereidheid en het daadwerkelijk in actie komen is voor veel mensen (te) groot. Er is een brug, een verbindende schakel nodig. Present wil die schakel zijn.

De missie van Stichting Zonnige Jeugd is dat kinderen moeten kunnen worden wie ze willen zijn.

 

Zonnige Jeugd  steunt kinderen via projecten en programma’s die hen de aandacht geven die nodig is om onbelemmerd hun talenten- en vaardigheden te kunnen ontwikkelen.

Contact Details

  • Locatie

    Atletiekvereniging Suomi, Kerkpad 59, 2071 CX Santpoort-Noord

  • Email

    info@superherokidsrun.nl