Partners en Sponsoren

"Samen vormen wij de superhero kidsrun"

Hebben jullie leuke ideeën of willen jullie bijdragen aan de SuperHero KidsRun?

Partners en sponsoren

Op deze pagina zie je alle partners en sponsoren die een bijdragen leveren aan de SuperHero KidsRun.


De hele organisatie zet zich in om een toegankelijk en inclusief evenement te organiseren waar álle kinderen zich op hun plek voelen. Dit doen we met de overtuiging dat ieder kind waardevol is en recht heeft op aandacht en momenten van plezier. Wij kijken uit naar een hele leuke dag!

AV Haarlem is een atletiekvereniging met een goede sfeer, gezellige trainingsgroepen en goede trainers. Ze richten zich vooral op baanatletiek.

 Zowel kinderen, tieners, volwassenen als ‘jonge ouderen’ zijn van harte welkom om te komen trainen.

 

Dit jaar mag de SuperHero KidsRun voor de derde keer plaatsvinden op de atletiekbaan bij AV Haarlem.

 

 

 

T.W.O.-Dance is een leuke en gezellige dansschool gevestigd in basisschool De Molenwiek, Haarlem. Er worden verschillende lessen aangeboden. Van reguliere danslessen tot wedstrijdtraining.

 

 

De dansers van T.W.O.- Dance verzorgen de warming up. 

 

 

 

Voor de derde keer is UNICEF aanwezig bij de SuperHero KidsRun. UNICEF is een kinderfons die zich inzet voor rechten van kinderen. 

 

 

Munki Motion is een leuke freerunschool in Haarlem, Velserbroek, Alkmaar en Zaandam. Dit jaar doen zij voor het eerst mee aan de SuperHero KidsRun. 

Stichting Palanka Negra is in 2011 opgericht door Elizabeth Bondo om groepen migranten en nieuwkomers te ondersteunen met hun integratie in Nederland en specifiek in Haarlem en Schalkwijk.

 
Heroes Initiative – Sinds de eerste editie van de SuperHero KidsRun is elk jaar de groep cosplayers van ‘Heroes Initiative’ van de partij. Echte superhelden die de kinderen aanmoedigen en de dag een onvergetelijke ervaring voor alle kinderen proberen te maken. Daarbij vatten zij “superhelden” op in de breedste zin van het woord: denk bijvoorbeeld aan Spider-Man en The Flash, maar ook aan je favoriete prinsessen! 

 

 

 

Chocolaterie Pierre is een chocolaterie in Haarlem en Heemstede. Zij verzorgen iets leuks/lekkers voor de kinderen die meedoen met de SHKR.

STAD staat voor Stichting Talent and Dreams. Yep.. dat is een mond vol, daarom staan we gewoon bekend als STAD. We zijn een jongeren projectbureau met hoofdkwartieren in Alkmaar, Haarlem, Haarlem Oost, het Gooi, Leiden, Delft, Dordrecht en Utrecht. Op al die plekken begeleiden we jongerenprojecten; van conceptontwikkeling tot begrotingen maken en van promotie tot productie

 

In 2019 heeft STAD samen met een jonge ondernemer de eerste editie van de SuperHero KidsRun georganiseerd.  

 

 

 

 

 

Buurtgezinnen koppelt steungezinnen aan vraaggezinnen die het zwaar hebben en wat steun kunnen gebruiken bij de opvoeding van de kinderen.

Jeugsfonds Sport en Cultuur – Wij betalen de contributie of het lesgeld voor deze kinderen en jongeren. Sporten en spelen doe je niet alleen, dat doe je samen. Elk kind verdient het om mee te doen. 

 

Klik hier voor meer informatie 

 

 

Op Stoom is een kinderopvang waar ze liefdevolle zorg bieden en ze besteden op een speelse manier aandacht aan de ontwikkeling van ieder kind. Alleen zo doet kinderopvang ertoe in het leven van kinderen, vinden zij.

Zij geloven dat mensen best bereid zijn om zich in te zetten voor de ander en de samenleving. De kloof tussen die bereidheid en het daadwerkelijk in actie komen is voor veel mensen (te) groot. Er is een brug, een verbindende schakel nodig. Present wil die schakel zijn.

De missie van Stichting Zonnige Jeugd is dat kinderen moeten kunnen worden wie ze willen zijn.

 

Zonnige Jeugd  steunt kinderen via projecten en programma’s die hen de aandacht geven die nodig is om onbelemmerd hun talenten- en vaardigheden te kunnen ontwikkelen.

Contact Details

  • Locatie

    Atletiekvereniging Haarlem Jaap Edenlaan 4, 2024 BW Haarlem (Onder voorbehoud)

  • Email

    info@superherokidsrun.nl