Partners en Sponsoren

DEze geweldige organisaties, bedrijven en stichtingen hebben ons geholpen om dit mooie evenement neer te zetten.

Hebben jullie leuke ideeën of willen jullie bijdragen aan de SuperHeroKidsRun?

De toppers die ons dit jaar hebben geholpen

Partners & Sponsoren

Triple ThreaT

De Triple ThreaT familie is een plek waar jongeren worden omringd door rolmodellen, passie wordt ingezet als middel om jongeren te ontwikkelen en perspectieven worden verbreed.

AV Haarlem

AV Haarlem is een atletiekvereniging met een goede sfeer, gezellige trainingsgroepen en goede trainers. Ze richten zich vooral op baanatletiek. Zowel kinderen, tieners, volwassenen als ‘jonge ouderen’ zijn van harte welkom om te komen trainen.

Buurtgezinnen

Buurtgezinnen koppelt steungezinnen aan vraaggezinnen die het zwaar hebben en wel wat steun kunnen gebruiken bij de opvoeding van de kinderen.

Op Stoom

Op Stoom is een kinderopvang waar ze liefdevolle zorg bieden en ze besteden op een speelse manier aandacht aan de ontwikkeling van ieder kind. Alleen zo doet kinderopvang ertoe in het leven van kinderen, vinden zij.

Tamar Aydin

Tamar Aydin is onze geweldige fotograaf. De meeste foto’s op onze website en socials zijn door hem gemaakt. Dit jaar zal hij weer aanwezig zijn om dit evenement mooi vast te leggen. 

Het Schoter

Het Schoter is een veilige, middelbare kwaliteitsschool voor tweetalig vwo, vwo, tweetalig havo, havo en tweetalig mavo en mavo. Het Schoter onderscheidt zich door bijvoorbeeld een persoonlijke benadering een sterk eigen onderwijskundig concept.

Unicef

Al 70 jaar maakt UNICEF zich samen met overheden, maatschappelijke organisaties, bedrijven, vrijwilligers en donateurs zich sterk voor het verbeteren van de toekomstkansen van kinderen over de hele wereld.

Two Dance

T.W.O.-Dance is een leuke en gezellige dansschool gevestigd in basisschool De Molenwiek, Haarlem. Er worden verschillende lessen aangeboden. Van reguliere danslessen tot wedstrijdtraining. 

Gemeente Haarlem

Partners
We zijn zo dankbaar voor al onze partners. Super bedankt voor alle hulp, steun en creativiteit.

gemeente haarlem

Contact Details

  • Locatie

    Atletiekvereniging Haarlem Jaap Edenlaan 4, 2024 BW Haarlem

  • Email

    info@superherokidsrun.nl